İş

FTI Consulting dijital dönüşüm ekibini güçlendiriyor

NEW YORK – FTI Consulting, Inc., küresel bir ticari danışmanlık firması. (NYSE: FCN), Shubho Ghosh, Kıdemli Genel Müdür, Nishi Anand, MD. Nancy Greenlee ve Nirjhar Ray’i Genel Müdür olarak atayarak Kurumsal Finans ve Yeniden Yapılandırma segmentindeki Dijital Dönüşüm teklifini stratejik olarak güçlendirdiğini duyurdu. Merkezi New York’ta bulunan Ghosh, Verizon Business’ta Kıdemli Lider Yardımcısı ve Baş Strateji ve Dönüşüm Sorumlusu olarak önceki görevinden değerli uzmanlıklar getiriyor.

Yeni atanan ekip, gelir artışını, maliyetleri düşürmeyi, operasyonel verimliliği ve müşteri memnuniyetini artırmak için dijital stratejiler geliştirmeye ve dijital yetenekleri uygulamaya odaklanarak firmanın İş Dönüşümü uygulamasını geliştirecek. Ghosh ayrıca Kıdemli Genel Müdür Sazz Ariyanayagam ile birlikte firmanın Gelir Dönüşümü kapasitesine de liderlik edecek.

FTI Consulting’in Büyüme Lideri Carlyn Taylor, dijital dönüşümlerin kurumsal başarı için kritik öneme sahip olduğunu ve bu yeni liderlerin büyük dönüşümleri yönetme konusundaki deneyimleriyle katacakları değeri vurguladı.

Müşterilerine kapsamlı bir dijital dönüşüm hizmetleri paketi sunan şirket, iş süreçlerini dönüştürürken teknolojiden faydalanmayı, karar almayı güçlendirmek ve iş riskini azaltmak için yapay zeka ve makine öğrenme araçlarını kullanmayı hedefliyor.

Yine New York’ta bulunan Anand’ın sağlık hizmetleri, sanayi ve teknoloji odaklı özel sermaye operasyonlarında geçmişi var. Denver’da bulunan Dr. Greenlee, çeşitli sektörlerde gelir artışı ve dijital dönüşümler konusunda uzmanlaşmıştır. New York’ta yaşayan Ray, dijital dönüşüm yolculuklarında Fortune 500 şirketleriyle çalışmış olup, teknoloji ve bilgi stratejisi alanında 15 yıldan fazla deneyime sahiptir.

Atamalar, FTI Consulting’in 2022 mali yılı için 3,03 milyar dolarlık gelir raporlamasının ardından geldi. Firma, 31 ülkede 8.000’den fazla çalışanla faaliyet gösteriyor ve kuruluşların karmaşık iş zorluklarının üstesinden gelmesine yardımcı olacak bir dizi hizmet sunuyor.

Bu bilgi FTI Consulting’in basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu